Category Archives: Nieuws

Korting op Video van Sint via Jumbo Wijn

Je wilt de video video van sint natuurlijk zo goedkoop mogelijk aanschaffen. Daarom heeft Jumbo Wijn een leuke kortingsactie voor video van sint. Je kunt de video met een aantrekkelijke discount bestellen. Meer dan 10% korting is mogelijk als je dit weekend besteld. Profiteer direct van video van sint korting. Korting op Video van Sint… Read More »

Jumbo thuisbezorgen gaat voorzichtig van start

Jumbo start met het bezorgen van boodschappen aan huis in Utrecht. Voorlopig als aanloop naar een grootschalige uitrol in 2016. De tweede supermarkt van Nederland had die ambitie al eerder uitgesproken. In augustus was al bekend dat Jumbo met de eerste proeven zou beginnen. De supermarkt wil de techniek, logistiek en klantenservice onderzoeken. Na afronding… Read More »

Verdachte Jumbo-afperser krijgt rechtzaak begin 2016

De man die vastzit voor het afpersen van de supermarktketen Jumbo moet op 25 januari voor de rechter verschijnen. De zaak zal dan hoogstwaarschijnlijk nog niet inhoudelijk behandeld worden. Een woordvoerder van advocatenkantoor Anker & Anker heeft dat donderdagavond bevestigd na berichtgeving van RTV Noord. De man (50) werd half oktober in Groningen opgepakt samen… Read More »

Ontwikkelingen bij Jumbo op het gebied van online bestellen

Als laatste grote supermarktketen in Nederland lanceerde Jumbo ruim een jaar geleden zijn webwinkel. ‘Een mijlpaal’, noemde algemeen directeur Frits van Eerd de online supermarkt destijds. Hoe gaan de online zaken van het Veghelse concern een jaar na het startschot en waar liggen de knelpunten. De verwachtingen van Jumbo.com waren hooggespannen, mede door de lange… Read More »

Jumbo gaat boodschappen nu ook bij ondernemers bezorgen

Jumbo-franchiser George Verberne neemt met zijn vestiging in Driebergen als enige ondernemer deel aan de pilot van Jumbo met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. Jumbo test bezorgen ook bij ondernemer Dat bevestigt de ondernemer tegenover Distrifood. ‘Jumbo heeft gevraagd of ik als enige ondernemer wil deelnemen aan de test.’ Jumbo Bestellen Jumbo startte twee… Read More »

Duurzame beleid van ketens als Jumbo wel echt duurzaam?

Ekoplaza-directeur Erik Does zet vraagtekens bij het duurzame beleid van ketens als Albert Heijn en Jumbo. Does reageert in een gesprek met 7ditches.tv als volgt op de vraag of Albert Heijn en Jumbo last hebben van Ekoplaza: ‘Nou last, wij zijn een prima stimulans om toch enigszins wat duurzaamheid in hun beleid te krijgen. Ik ben… Read More »

Shimano en Jumbo gaan door met de samenwerking!

Shimano is ook de komende drie seizoenen verantwoordelijk voor de fietsonderdelen bij LottoNL-Jumbo. Het contract tussen beide partijen is met drie jaar verlengd, maakte LottoNL-Jumbo dinsdag bekend. Shimano voorziet het team onder meer van wielen, kettingsets, pedalen en remmen. Daarnaast maken de renners gebruik van de wielerschoenen, brillen en schakelsystemen van het Japanse merk. Richard… Read More »

Hoe lang kook je aardappelen?

Nederlanders zijn eigenlijk echte aardappeleters, en dat terwijl deze lekkere en gezonde knol helemaal niet van oorsprong uit Nederland afkomstig is. De knol komt eigenlijk uit Zuid-Amerika, maar is natuurlijk onder andere in Nederland gecultiveerd. Deze cultivatie heeft ervoor gezorgd dat er tegenwoordig verschillende rassen zijn, en dat is dus heel wat anders dan de… Read More »

Partners

De online boodschappen markt bestaat uit veel verschillende aspecten. Recepten, ingrediënten, supermarkten, bezorging, opslag, versheid en nog veel meer. Wij hebben een aantal partners die op deze pagina te vinden zijn. Breng ook eens een bezoek aan deze websites! Glutenvrije recepten Afvallen met Henk Proeverijen Whisky glas kopen Ouderwets stoofvlees Pannenkoekenrecept.net Chili-con-carne.nl Gehaktballen-maken.com Goedkoop-internet www.wijnspecialist.nl… Read More »