De juiste wijn voor bij uw diner

BEKIJK AANBIEDINGEN

Zoals we allemaal weten, is een etentje niet compleet zonder een goede fles wijn. Weten hoe u de juiste wijn kiest die bij uw maaltijd past, is een veelgevraagde vaardigheid voor mensen die van de fijnere dingen in het leven houden. Hieronder hebben we enkele suggesties opgesomd van welke soorten wijnen u bij uw diner kan gebruiken.

Wijn voor bij het voorgerecht

Een mousserende wijn is altijd een goede keuze bij de borrel hapjes en voorgerechten. Maar het is altijd een leuk idee om bij het voorgerecht een unieke fles wijn te openen. Verras uw gasten met iets buitengewoon. Ontdek heerlijke wijnen van over de hele wereld met uw gasten. Er bestaan veel goede wijnen uit de hele wereld om te proberen, zoals Tokaj een wijn die uit Hongarije komt. Bekijk online de mogelijkheden en kies uit een breed scala aan Hongaarse wijnen of wijnen vanuit andere landen. 

Wijn voor bij het hoofdgerecht

Bij rood vlees past een krachtige rode wijn als een Cabernet Sauvignon het best. Medium rode wijnen zoals een Merlot passen ook goed bij rood vlees. U maakt uw keuze dus best hieruit. Middelrode wijnen passen ook goed bij wit vlees zoals kip en harde kaas, wanneer u uw gasten wilt imponeren met een kaasplankje aan het eind van de maaltijd! Bij wit vlees, vis en geroosterde en groene groenten smaken lichte, droge witte wijnen zoals Sauvignon Blanc fantastisch.

Wijn voor bij het dessert 

We houden er allemaal van om na een zoute maaltijd te genieten van een zoetigheid. En hoe kunt u uzelf beter verwennen dan met een heerlijke wijn die bij het dessert past? Dessertwijn is meestal zoet met een uitgesproken smaak en een hoger alcoholgehalte. Deze wijn en zijn karakteristieke zoetheid maakt hem op mysterieuze wijze charmant. U kan nu eenvoudig online dessertwijn bestellen om uw menu mooi af te sluiten.