5 onmisbare producten in tijden van een lockdown

BEKIJK AANBIEDINGEN

De lockdown in Nederland is een feit: tot en met in ieder geval half januari worden we geacht onze sociale contacten en activiteiten te beperken. Met de winterse dagen die nog op de agenda staan, kun je het jezelf daarom maar zo fijn en comfortabel mogelijk maken thuis. Daarom lees je in dit artikel enkele tips voor onmisbare producten om de lockdown mee door te komen.

Scoor een stapel magazines

Hoewel een groot deel van de Nederlanders iedere dag uren op de smartphone zit, kiezen ook steeds meer mensen voor het aanschaffen van een magazine of zelfs een abonnement. In deze roerige tijden is het misschien juist wel eens lekker om die smartphone weg te leggen. Van al dat nieuws word je niet altijd even blij. Kies liever voor een blad waar je lekker relaxed van wordt, zoals een abonnement op de Happinez of een abonnement op de Flow. In dit soort bladen vind je allerlei tips voor een ontspannen leven. Kortom: ideaal voor deze tijd.

Wijnpakket met proeverijen

Zin in een wijntje? De kroeg zit voorlopig nog wel even dicht. Gelukkig zijn er andere manieren om alsnog met een vriendin, je partner of een familielid te borrelen. Wat dacht je van een heerlijk wijnpakket met proeverijen en eventueel een heerlijke borrelplank? Verwen jezelf en ga voor een écht goede wijn, zoals een lekkere Amarone wijn. Je kunt zelf een wijnpakket samenstellen bij bijvoorbeeld de Jumbo of je kiest ervoor om bij een plaatselijke wijnboer of slijterij een pakket te bestellen. Zo support je ook nog eens lokale winkeliers bij jou in de buurt.

Goede gezichts- en lichaamsverzorging

Het is natuurlijk altijd belangrijk om goed voor je huid en lichaam te zorgen. Tijdens winterse dagen krijgt je huid behoorlijk wat te verduren. Nu we ook nog eens meer dan jaren hiervoor binnen zitten, is het helemaal van groot belang om je huid wat extra aandacht te geven. Bestel bijvoorbeeld kwalitatieve gezichtsverzorging, zoals dagcrème, nachtcrème, maskertjes en een serum. Houd ook de rest van je lichaam goed gehydrateerd om huidveroudering tegen te gaan en lekker in je vel te zitten.

Een abonnement bij een streamingdienst

We moeten het toegeven: een abonnement bij een streamingdienst is natuurlijk geen tastbaar product. Wel is het onmisbaar in tijden van een pandemie. Hoe heerlijk is het om met dat bovenstaande wijntje en een gezichtsmasker op de bank te zitten, terwijl je je favoriete serie of een spannende film aan het kijken bent? De meeste streamingdiensten zijn betaald, maar er zijn ook enkele mogelijkheden om gratis films en series te kijken. Bij veel diensten scoor je namelijk een periode op proef waarin je zonder te betalen mag genieten van de beste series en films.

Vervang fancy kleding voor echt comfortabele kleding

Dat feestelijke jurkje kan de komende tijd nog wel even in de kast blijven hangen. Investeer liever in kleding die echt lekker zit. Zo is een comfortabel huispak met een paar heerlijke sloffen echt een must in deze weken. Dit soort kleding is perfect om de hele dag in rond te lopen, vanuit huis te werken en kan ook prima aan blijven wanneer je even boodschappen moet doen. Onze tip? Koop een extra setje zodat je er altijd één achter de hand hebt wanneer het huispak gewassen moet worden. Zo heb je altijd schone en comfortabele kleding voor thuis klaar liggen.