Tips voor een avondje thuis tijdens de lockdown

BEKIJK AANBIEDINGEN

We zitten weer in een strenge lockdown om het coronavirus in te dammen. Helaas is het hier om nodig om weer avondjes thuis door te brengen. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn. Er zijn een hoop manieren om op deze avonden een beetje leven in de brouwerij te brengen. In deze blog lees je meer over een aantal leuke manieren om de lockdown avondjes wat meer op te fleuren.

Doe een wijnproeverij

Een lekker wijntje op zijn tijd gaat er bij iedereen natuurlijk wel in. Lijkt het je leuk om je wat meer te verdiepen in verschillende wijnen, dan kan je eens een avond een wijnproeverij doen thuis. Ga naar een slijterij en laat je adviseren over verschillende wijnsoorten die je bij elkaar kan drinken. Drink je niet zo vaak rode wijn, probeer dan eens wat rode wijnen. Dit is een goede gelegenheid om je smaakpalet wat uit te breiden. Ook kan je je bijvoorbeeld verdiepen in champagne of andere aperitieven. 

Koop een shisha

Ging jij normaal graag naar een shishalounge met je vrienden om lekker een avondje te relaxen, dan kan je dit natuurlijk nu ook gewoon thuis doen. Het is vrij eenvoudig om zelf een shisha aan te schaffen en op te zetten. Je moet hier even wat handigheid in krijgen, maar zodra je dit een aantal keer gedaan hebt is het een fluitje van een cent. Let wel op dat je niet aan hetzelfde shisha mondstukje zit, want dit is natuurlijk niet corona proof. 

Kook een uitgebreid diner

Je hebt wellicht iets meer tijd om handen dan voor de lockdown om uitgebreid te koken. Maak hier gebruik van en geef je kook skills een boost. Je kan een lekker diner koken voor je partner of voor je vrienden, waarbij je wat nieuwe dingen uitprobeert. Ga voor een driegangen diner, of voor een nog uitgebreider diner waarbij je ook amuses en aperitiefjes toevoegt. Je partner of vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn.