Korting op Video van Sint via Jumbo Wijn

BEKIJK AANBIEDINGEN

Je wilt de video video van sint natuurlijk zo goedkoop mogelijk aanschaffen. Daarom heeft Jumbo Wijn een leuke kortingsactie voor video van sint. Je kunt de video met een aantrekkelijke discount bestellen. Meer dan 10% korting is mogelijk als je dit weekend besteld. Profiteer direct van video van sint korting.

Korting op Video van Sint

Wat een leuk idee is dit! En heel mooi uitgewerkt concept: een persoonlijke video van Sinterklaas. Dat kan ook alleen maar werken als het echt goed is uitgevoerd. Maar kijk even naar deze filmpjes. Met open mondjes zitten de kids op de bank te kijken en luisteren naar Sinterklaas. Die niet alleen nog een klein avontuur meemaakt, maar ook ineens veel lijkt te weten van ze! Maak direct gebruik van een kortingscode video van sint.

Een Video van Sint

Je geeft via de site gewoon zelf de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. In 1 video kan Sinterklaas 7 kinderen toespreken. Je geeft de naam, leeftijd en geslacht op. En vervolgens kan je 2 persoonlijke onderwerpen kiezen. Kies uit een hobby bijvoorbeeld, van voetbal tot vissen of turnen. Of een bezigheid: zingen, schommelen, tekenen, etc. En zo stel je zelf de info dus samen. En je kunt ook iets laten inspreken voor een volwassene, dus sla jezelf vooral niet over.

Over Video van Sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. Naast de persoonlijke aandacht binnen het videobericht beleeft Sinterklaas elk jaar samen met zijn pieten een nieuw avontuur. Het videobericht is van hoge kwaliteit en geproduceerd door filmmaker Marcel de Vré. De amusante speelfilm duurt circa 20 minuten. De persoonlijke videoboodschap kan via internet zelf worden samengesteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door Sinterklaas, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD. Na betaling is de DVD binnen 3 à 4 werkdagen in huis. De DVD past in elke DVD-speler en computer. Video van Sint heeft een samenwerking gesloten met Stichting Doe Een Wens Nederland die wensen vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Voor meer informatie klik je op het plaatje hiernaast!